Zonnepanelen op dak 2

afmeting zonnepaneel 400wp

Afmetingen van een zonnepaneel van 400wp

Een zonnepaneel met een vermogen van 400wp is een krachtige optie voor duurzame energieopwekking. Maar wat zijn de afmetingen van een dergelijk paneel? Over het algemeen hebben zonnepanelen van 400wp vergelijkbare afmetingen als standaard zonnepanelen, namelijk ongeveer 2 vierkante meter. Dit betekent dat een zonnepaneel van 400wp meestal een lengte heeft van ongeveer 1,6 meter en een breedte van ongeveer 1 meter. Het is echter belangrijk om de exacte afmetingen te controleren bij de specificaties van het specifieke paneel dat je overweegt.

meerdere zonnepanelen basis
Allislide bevestigingsmateriaal

Past een zonnepaneel van 400wp op jouw woning?

Voordat je een zonnepaneel van 400wp aanschaft, is het belangrijk om te controleren of de afmetingen ervan passen bij jouw installatie. Meet de beschikbare ruimte op je dak nauwkeurig op en houd rekening met eventuele obstakels zoals schoorstenen of dakramen. Op basis van deze informatie kun je bepalen hoeveel panelen je kunt installeren en of een zonnepaneel van 400wp de juiste keuze is voor jouw situatie. Bij Zonnige Winkel helpen we je graag bij het vinden van de perfecte zonnepanelen voor jouw installatie.

Zonne-energie voor iedereen

De vraag naar zonnepanelen is momenteel groot. Hierdoor moeten mensen vaak lang moeten wachten op installateurs tot ze aan de beurt zijn. Ondertussen rijzen de energieprijzen de pan uit en is er een chronisch tekort aan materialen.

Wij vinden het als duurzame onderneming belangrijk dat zo veel mogelijk mensen op korte termijn mee kunnen profiteren van zonne-energie. Daarom zijn wij de Zonnige Winkel gestart.

Wij zijn er voor installateurs en voor particulieren die basiskennis van techniek hebben en zelf zonnepanelen willen installeren.

Wist jij al dat Zonnige Winkel ook duurzaam onderneemt? Zo gebruiken wij bijvoorbeeld vooral gebruikte pallets om minder CO2 uit te stoten. Bekijk ons certificaat hier.

ZonnigeWinkel support
Zonnepanelen op dak 7

Wat je van ons mag verwachten

Wij verkopen zonnepanelen en toebehoren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Al onze zonnepanelen komen van Tier 1 leveranciers.

De beste service leveren dat is waar ons team van de Zonnige Winkel voor staat. Wij hebben persoonlijk contact met onze klanten en garanderen snelle levertijden.

Loop je tijdens het bestellen tegen problemen aan? Geen zorgen! Onze ervaren ingenieurs helpen je graag.