Zonnepanelen op dak 2

Afmetingen zonnepanelen

Verschillende afmetingen voor verschillende behoeften

De afmetingen van zonnepanelen variëren afhankelijk van het type en het vermogen van de panelen. Standaard zonnepanelen hebben doorgaans afmetingen van ongeveer 1 meter bij 1,65 meter, maar er zijn ook grotere panelen beschikbaar die meer vermogen leveren. Het is belangrijk om de afmetingen van de beschikbare ruimte op je dak te kennen, zodat je de juiste panelen kunt kiezen die optimaal passen en presteren.

meerdere zonnepanelen basis
Allislide bevestigingsmateriaal

Advies over de afmetingen

Bij Zonnige Winkel begrijpen we dat elk dak uniek is en dat er geen one-size-fits-all oplossing is als het gaat om zonnepanelen. Daarom bieden we advies op maat om ervoor te zorgen dat je de juiste afmetingen en het juiste type zonnepanelen kiest voor jouw specifieke situatie. Onze deskundige adviseurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de beste keuze voor een efficiënte en effectieve zonnepaneleninstallatie.

Zonne-energie voor iedereen

De vraag naar zonnepanelen is momenteel groot. Hierdoor moeten mensen vaak lang moeten wachten op installateurs tot ze aan de beurt zijn. Ondertussen rijzen de energieprijzen de pan uit en is er een chronisch tekort aan materialen.

Wij vinden het als duurzame onderneming belangrijk dat zo veel mogelijk mensen op korte termijn mee kunnen profiteren van zonne-energie. Daarom zijn wij de Zonnige Winkel gestart.

Wij zijn er voor installateurs en voor particulieren die basiskennis van techniek hebben en zelf zonnepanelen willen installeren.

Wist jij al dat Zonnige Winkel ook duurzaam onderneemt? Zo gebruiken wij bijvoorbeeld vooral gebruikte pallets om minder CO2 uit te stoten. Bekijk ons certificaat hier.

ZonnigeWinkel support
Zonnepanelen op dak 7

Wat je van ons mag verwachten

Wij verkopen zonnepanelen en toebehoren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Al onze zonnepanelen komen van Tier 1 leveranciers.

De beste service leveren dat is waar ons team van de Zonnige Winkel voor staat. Wij hebben persoonlijk contact met onze klanten en garanderen snelle levertijden.

Loop je tijdens het bestellen tegen problemen aan? Geen zorgen! Onze ervaren ingenieurs helpen je graag.