Zonnepanelen op dak 2

Batterij voor zonnepanelen

Daarom een batterij voor zonnepanelen

Een batterij voor zonnepanelen biedt de mogelijkheid om de opgewekte energie van je zonnepanelen op te slaan voor later gebruik. Hierdoor kun je de zelf opgewekte energie gebruiken wanneer de zon niet schijnt, waardoor je jouw energieverbruik verder kunt verlagen en nog meer kunt besparen op je energierekening.

meerdere zonnepanelen basis
Allislide bevestigingsmateriaal

Kies de juiste batterij voor jouw situatie

Bij Zonnige Winkel bieden we een uitgebreid assortiment batterijen voor zonnepanelen van verschillende merken en capaciteiten. Of je nu op zoek bent naar een compacte oplossing voor thuisgebruik of een krachtige batterij voor een groter systeem, wij hebben de juiste batterij voor jouw behoeften. Onze experts staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de beste batterij voor jouw zonnepanelen, zodat je optimaal kunt profiteren van je investering in zonne-energie.

Zonne-energie voor iedereen

De vraag naar zonnepanelen is momenteel groot. Hierdoor moeten mensen vaak lang moeten wachten op installateurs tot ze aan de beurt zijn. Ondertussen rijzen de energieprijzen de pan uit en is er een chronisch tekort aan materialen.

Wij vinden het als duurzame onderneming belangrijk dat zo veel mogelijk mensen op korte termijn mee kunnen profiteren van zonne-energie. Daarom zijn wij de Zonnige Winkel gestart.

Wij zijn er voor installateurs en voor particulieren die basiskennis van techniek hebben en zelf zonnepanelen willen installeren.

Wist jij al dat Zonnige Winkel ook duurzaam onderneemt? Zo gebruiken wij bijvoorbeeld vooral gebruikte pallets om minder CO2 uit te stoten. Bekijk ons certificaat hier.

ZonnigeWinkel support
Zonnepanelen op dak 7

Wat je van ons mag verwachten

Wij verkopen zonnepanelen en toebehoren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Al onze zonnepanelen komen van Tier 1 leveranciers.

De beste service leveren dat is waar ons team van de Zonnige Winkel voor staat. Wij hebben persoonlijk contact met onze klanten en garanderen snelle levertijden.

Loop je tijdens het bestellen tegen problemen aan? Geen zorgen! Onze ervaren ingenieurs helpen je graag.