Zonnepanelen op dak 2

Batterij zonnenpanelen

Waarom een batterij voor zonnepanelen een slimme keuze is

Een batterij voor zonnepanelen, ook wel bekend als een thuisaccu of energieopslagsysteem, is een slimme toevoeging aan je zonne-energiesysteem. Deze batterijen slaan de overtollige energie op die overdag door je zonnepanelen wordt geproduceerd, zodat je deze later kunt gebruiken wanneer de zon niet schijnt. Op deze manier kun je optimaal profiteren van je zelf opgewekte energie en kun je je energieverbruik verder verminderen.

meerdere zonnepanelen basis
Allislide bevestigingsmateriaal

Voordelen van een batterij voor zonnepanelen

Het gebruik van een batterij voor zonnepanelen biedt verschillende voordelen. Zo kun je met een batterij je energieonafhankelijkheid vergroten door minder afhankelijk te zijn van het elektriciteitsnet. Daarnaast biedt een batterij extra flexibiliteit en controle over je energiegebruik, omdat je de opgeslagen energie kunt gebruiken wanneer het jou uitkomt. Ook tijdens stroomuitval heb je nog toegang tot elektriciteit, omdat de batterij als noodstroomvoorziening kan dienen. Bij Zonnige Winkel bieden we een breed assortiment batterijen voor zonnepanelen en helpen we je graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw situatie.

Zonne-energie voor iedereen

De vraag naar zonnepanelen is momenteel groot. Hierdoor moeten mensen vaak lang moeten wachten op installateurs tot ze aan de beurt zijn. Ondertussen rijzen de energieprijzen de pan uit en is er een chronisch tekort aan materialen.

Wij vinden het als duurzame onderneming belangrijk dat zo veel mogelijk mensen op korte termijn mee kunnen profiteren van zonne-energie. Daarom zijn wij de Zonnige Winkel gestart.

Wij zijn er voor installateurs en voor particulieren die basiskennis van techniek hebben en zelf zonnepanelen willen installeren.

Wist jij al dat Zonnige Winkel ook duurzaam onderneemt? Zo gebruiken wij bijvoorbeeld vooral gebruikte pallets om minder CO2 uit te stoten. Bekijk ons certificaat hier.

ZonnigeWinkel support
Zonnepanelen op dak 7

Wat je van ons mag verwachten

Wij verkopen zonnepanelen en toebehoren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Al onze zonnepanelen komen van Tier 1 leveranciers.

De beste service leveren dat is waar ons team van de Zonnige Winkel voor staat. Wij hebben persoonlijk contact met onze klanten en garanderen snelle levertijden.

Loop je tijdens het bestellen tegen problemen aan? Geen zorgen! Onze ervaren ingenieurs helpen je graag.