Zonnepanelen op dak 2

Batterij zonnepanelen

Hoe werken een batterij voor zonnepanelen?

Batterijen voor zonnepanelen, ook wel thuisbatterijen genoemd, zijn essentiële componenten van een modern zonne-energiesysteem. Ze werken door overtollige energie die door je zonnepanelen wordt opgewekt op te slaan voor later gebruik. Op momenten dat je meer energie verbruikt dan je zonnepanelen opwekken, kun je de opgeslagen energie uit de batterij gebruiken, waardoor je minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet.

meerdere zonnepanelen basis
Allislide bevestigingsmateriaal

Voordelen batterij zonnepanelen

Het hebben van batterijen voor je zonnepanelen biedt verschillende voordelen. Zo kun je overdag opgewekte energie opslaan voor gebruik ‘s nachts, waardoor je zelfvoorzienender wordt en mogelijk je energierekening verder kunt verlagen. Daarnaast bieden batterijen ook een vorm van back-upstroom in geval van stroomuitval, wat extra gemoedsrust kan bieden. Bij Zonnige Winkel helpen we je graag bij het vinden van de juiste batterijoplossing die past bij jouw behoeften en budget.

Zonne-energie voor iedereen

De vraag naar zonnepanelen is momenteel groot. Hierdoor moeten mensen vaak lang moeten wachten op installateurs tot ze aan de beurt zijn. Ondertussen rijzen de energieprijzen de pan uit en is er een chronisch tekort aan materialen.

Wij vinden het als duurzame onderneming belangrijk dat zo veel mogelijk mensen op korte termijn mee kunnen profiteren van zonne-energie. Daarom zijn wij de Zonnige Winkel gestart.

Wij zijn er voor installateurs en voor particulieren die basiskennis van techniek hebben en zelf zonnepanelen willen installeren.

Wist jij al dat Zonnige Winkel ook duurzaam onderneemt? Zo gebruiken wij bijvoorbeeld vooral gebruikte pallets om minder CO2 uit te stoten. Bekijk ons certificaat hier.

ZonnigeWinkel support
Zonnepanelen op dak 7

Wat je van ons mag verwachten

Wij verkopen zonnepanelen en toebehoren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Al onze zonnepanelen komen van Tier 1 leveranciers.

De beste service leveren dat is waar ons team van de Zonnige Winkel voor staat. Wij hebben persoonlijk contact met onze klanten en garanderen snelle levertijden.

Loop je tijdens het bestellen tegen problemen aan? Geen zorgen! Onze ervaren ingenieurs helpen je graag.