Zonnepanelen op dak 2

Glas-glas zonnepanelen

Wat zijn glas-glas zonnepanelen?

Glas-glas zonnepanelen, ook wel bekend als dubbel glas zonnepanelen, zijn een geavanceerd type zonnepaneel dat bestaat uit twee lagen glas in plaats van één. In tegenstelling tot traditionele zonnepanelen met een glas-folie constructie, hebben glas-glas panelen zowel aan de voor- als achterzijde een glazen laag. Dit maakt ze niet alleen duurzamer en robuuster, maar ook beter bestand tegen weersinvloeden en temperatuurschommelingen. Bovendien hebben glas-glas zonnepanelen een langere levensduur en bieden ze een hoger rendement, waardoor ze een slimme investering zijn voor wie op zoek is naar hoogwaardige zonne-energieoplossingen.

meerdere zonnepanelen basis
Allislide bevestigingsmateriaal

De voordelen van glas-glas zonnepanelen

Glas-glas zonnepanelen bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele zonnepanelen. Dankzij hun dubbele glasconstructie zijn ze niet alleen sterker en duurzamer, maar ook beter bestand tegen vocht, temperatuurschommelingen en mechanische belasting. Dit resulteert in een langere levensduur en minder kans op beschadiging, waardoor je kunt genieten van duurzame energieopwekking zonder zorgen. Bovendien leveren glas-glas zonnepanelen vaak een hoger rendement, wat betekent dat je meer energie kunt opwekken met dezelfde oppervlakte aan panelen. Kortom, glas-glas zonnepanelen zijn een slimme keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige en betrouwbare zonne-energieoplossingen.

Zonne-energie voor iedereen

De vraag naar zonnepanelen is momenteel groot. Hierdoor moeten mensen vaak lang moeten wachten op installateurs tot ze aan de beurt zijn. Ondertussen rijzen de energieprijzen de pan uit en is er een chronisch tekort aan materialen.

Wij vinden het als duurzame onderneming belangrijk dat zo veel mogelijk mensen op korte termijn mee kunnen profiteren van zonne-energie. Daarom zijn wij de Zonnige Winkel gestart.

Wij zijn er voor installateurs en voor particulieren die basiskennis van techniek hebben en zelf zonnepanelen willen installeren.

Wist jij al dat Zonnige Winkel ook duurzaam onderneemt? Zo gebruiken wij bijvoorbeeld vooral gebruikte pallets om minder CO2 uit te stoten. Bekijk ons certificaat hier.

ZonnigeWinkel support
Zonnepanelen op dak 7

Wat je van ons mag verwachten

Wij verkopen zonnepanelen en toebehoren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Al onze zonnepanelen komen van Tier 1 leveranciers.

De beste service leveren dat is waar ons team van de Zonnige Winkel voor staat. Wij hebben persoonlijk contact met onze klanten en garanderen snelle levertijden.

Loop je tijdens het bestellen tegen problemen aan? Geen zorgen! Onze ervaren ingenieurs helpen je graag.