Zonnepanelen op dak 2

Hoe werken zonnepanelen?

Hoe werken zonnepanelen precies?

Zonnepanelen werken door gebruik te maken van fotovoltaïsche cellen, ook wel PV-cellen genoemd, die zonlicht omzetten in elektriciteit. Elke zonnecel bestaat uit twee lagen siliciumkristallen, die elektronen genereren wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht. Deze elektronen worden vervolgens verzameld door geleiders en doorgegeven aan een omvormer, die de gelijkstroom (DC) omzet in wisselstroom (AC), die gebruikt kan worden in huishoudelijke apparaten. Deze elektriciteit kan direct worden gebruikt in huis of worden teruggeleverd aan het elektriciteitsnet.

meerdere zonnepanelen basis
Allislide bevestigingsmateriaal

Ontdek de voordelen van zonnepanelen

Bij Zonnige Winkel begrijpen we de werking van zonnepanelen tot in detail. We bieden hoogwaardige zonnepanelen aan die gebruik maken van de nieuwste technologieën, waardoor je kunt profiteren van maximale energieopbrengst en besparingen op je energierekening. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat en ontdek hoe ook jij kunt profiteren van duurzame zonne-energie met Zonnige Winkel.

Zonne-energie voor iedereen

De vraag naar zonnepanelen is momenteel groot. Hierdoor moeten mensen vaak lang moeten wachten op installateurs tot ze aan de beurt zijn. Ondertussen rijzen de energieprijzen de pan uit en is er een chronisch tekort aan materialen.

Wij vinden het als duurzame onderneming belangrijk dat zo veel mogelijk mensen op korte termijn mee kunnen profiteren van zonne-energie. Daarom zijn wij de Zonnige Winkel gestart.

Wij zijn er voor installateurs en voor particulieren die basiskennis van techniek hebben en zelf zonnepanelen willen installeren.

Wist jij al dat Zonnige Winkel ook duurzaam onderneemt? Zo gebruiken wij bijvoorbeeld vooral gebruikte pallets om minder CO2 uit te stoten. Bekijk ons certificaat hier.

ZonnigeWinkel support
Zonnepanelen op dak 7

Wat je van ons mag verwachten

Wij verkopen zonnepanelen en toebehoren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Al onze zonnepanelen komen van Tier 1 leveranciers.

De beste service leveren dat is waar ons team van de Zonnige Winkel voor staat. Wij hebben persoonlijk contact met onze klanten en garanderen snelle levertijden.

Loop je tijdens het bestellen tegen problemen aan? Geen zorgen! Onze ervaren ingenieurs helpen je graag.