Zonnepanelen op dak 2

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Bepaal het juiste aantal zonnepanelen voor jou

Het bepalen van het aantal zonnepanelen dat je nodig hebt, hangt af van verschillende factoren, zoals je energieverbruik, de beschikbare ruimte op je dak en de efficiëntie van de panelen. Een goede vuistregel is om je jaarlijkse energieverbruik te delen door het geschatte jaarlijkse opbrengst per paneel. Onze experts bij Zonnige Winkel kunnen je helpen bij het maken van deze berekeningen en het bepalen van het optimale aantal zonnepanelen voor jouw situatie.

meerdere zonnepanelen basis
Allislide bevestigingsmateriaal

Deskundig advies over het aantal benodigde zonnepanelen

Bij Zonnige Winkel staan we klaar om je te helpen bij het bepalen van het juiste aantal zonnepanelen voor jouw woning. Onze ervaren adviseurs kunnen een nauwkeurige analyse maken van je energieverbruik en dakoppervlak, en je voorzien van deskundig advies op maat. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte en ontdek hoeveel zonnepanelen jij nodig hebt om te profiteren van duurzame energieopwekking.

Zonne-energie voor iedereen

De vraag naar zonnepanelen is momenteel groot. Hierdoor moeten mensen vaak lang moeten wachten op installateurs tot ze aan de beurt zijn. Ondertussen rijzen de energieprijzen de pan uit en is er een chronisch tekort aan materialen.

Wij vinden het als duurzame onderneming belangrijk dat zo veel mogelijk mensen op korte termijn mee kunnen profiteren van zonne-energie. Daarom zijn wij de Zonnige Winkel gestart.

Wij zijn er voor installateurs en voor particulieren die basiskennis van techniek hebben en zelf zonnepanelen willen installeren.

Wist jij al dat Zonnige Winkel ook duurzaam onderneemt? Zo gebruiken wij bijvoorbeeld vooral gebruikte pallets om minder CO2 uit te stoten. Bekijk ons certificaat hier.

ZonnigeWinkel support
Zonnepanelen op dak 7

Wat je van ons mag verwachten

Wij verkopen zonnepanelen en toebehoren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Al onze zonnepanelen komen van Tier 1 leveranciers.

De beste service leveren dat is waar ons team van de Zonnige Winkel voor staat. Wij hebben persoonlijk contact met onze klanten en garanderen snelle levertijden.

Loop je tijdens het bestellen tegen problemen aan? Geen zorgen! Onze ervaren ingenieurs helpen je graag.