Zonnepanelen op dak 2

Hoeveel zonnepanelen?

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Het bepalen van het juiste aantal zonnepanelen voor jouw woning is cruciaal om maximaal te profiteren van zonne-energie. Verschillende factoren, zoals je energieverbruik, de beschikbare ruimte op je dak en de efficiëntie van de panelen, spelen hierbij een rol. Een goede eerste stap is het analyseren van je jaarlijkse energierekening en het bekijken van je gemiddelde verbruik. Onze experts bij Zonnige Winkel kunnen je verder helpen bij het maken van nauwkeurige berekeningen en het bepalen van het optimale aantal zonnepanelen voor jouw situatie.

meerdere zonnepanelen basis
Allislide bevestigingsmateriaal

Gratis het aantal zonnepanelen laten berekenen

Gebruik een zachte borstel of spons en een mild reinigingsmiddel om je zonnepanelen schoon te maken. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen en schurende materialen, omdat deze het oppervlak van de panelen kunnen beschadigen.

Zonne-energie voor iedereen

De vraag naar zonnepanelen is momenteel groot. Hierdoor moeten mensen vaak lang moeten wachten op installateurs tot ze aan de beurt zijn. Ondertussen rijzen de energieprijzen de pan uit en is er een chronisch tekort aan materialen.

Wij vinden het als duurzame onderneming belangrijk dat zo veel mogelijk mensen op korte termijn mee kunnen profiteren van zonne-energie. Daarom zijn wij de Zonnige Winkel gestart.

Wij zijn er voor installateurs en voor particulieren die basiskennis van techniek hebben en zelf zonnepanelen willen installeren.

Wist jij al dat Zonnige Winkel ook duurzaam onderneemt? Zo gebruiken wij bijvoorbeeld vooral gebruikte pallets om minder CO2 uit te stoten. Bekijk ons certificaat hier.

ZonnigeWinkel support
Zonnepanelen op dak 7

Wat je van ons mag verwachten

Wij verkopen zonnepanelen en toebehoren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Al onze zonnepanelen komen van Tier 1 leveranciers.

De beste service leveren dat is waar ons team van de Zonnige Winkel voor staat. Wij hebben persoonlijk contact met onze klanten en garanderen snelle levertijden.

Loop je tijdens het bestellen tegen problemen aan? Geen zorgen! Onze ervaren ingenieurs helpen je graag.