Zonnepanelen op dak 2

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen

Hoe bepaal je of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen?

Het is begrijpelijk dat je wilt weten of jouw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen. Gelukkig zijn er verschillende factoren waarmee je rekening kunt houden om dit te bepalen. Controleer bijvoorbeeld of je dak voldoende ruimte en een gunstige oriëntatie heeft ten opzichte van de zon. Daarnaast is het belangrijk om eventuele obstakels zoals schaduw van bomen of gebouwen te identificeren.

meerdere zonnepanelen basis
Allislide bevestigingsmateriaal

Ontdek of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen

Bij Zonnige Winkel begrijpen we dat het beoordelen van de geschiktheid van je dak voor zonnepanelen een belangrijke stap is. Daarom bieden we een gratis dakscan aan waarbij onze experts jouw dak inspecteren en advies geven over de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek of jouw dak klaar is voor duurzame energieopwekking.

Zonne-energie voor iedereen

De vraag naar zonnepanelen is momenteel groot. Hierdoor moeten mensen vaak lang moeten wachten op installateurs tot ze aan de beurt zijn. Ondertussen rijzen de energieprijzen de pan uit en is er een chronisch tekort aan materialen.

Wij vinden het als duurzame onderneming belangrijk dat zo veel mogelijk mensen op korte termijn mee kunnen profiteren van zonne-energie. Daarom zijn wij de Zonnige Winkel gestart.

Wij zijn er voor installateurs en voor particulieren die basiskennis van techniek hebben en zelf zonnepanelen willen installeren.

Wist jij al dat Zonnige Winkel ook duurzaam onderneemt? Zo gebruiken wij bijvoorbeeld vooral gebruikte pallets om minder CO2 uit te stoten. Bekijk ons certificaat hier.

ZonnigeWinkel support
Zonnepanelen op dak 7

Wat je van ons mag verwachten

Wij verkopen zonnepanelen en toebehoren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Al onze zonnepanelen komen van Tier 1 leveranciers.

De beste service leveren dat is waar ons team van de Zonnige Winkel voor staat. Wij hebben persoonlijk contact met onze klanten en garanderen snelle levertijden.

Loop je tijdens het bestellen tegen problemen aan? Geen zorgen! Onze ervaren ingenieurs helpen je graag.