belangrijk om te weten bij de accu installatie

Vanwege de continue ontwikkelingen in de technieken komen er regelmatig nieuwe firmware versies uit voor de omvormers & accu’s.

Wij raden dan ook aan om bij de installatie de laatste versies van apps te gebruiken en de verbinding met internet zo snel mogelijk tot stand brengen.

Het komt soms voor dat het systeem niet gelijk opstart, hiervoor moet Goodwe op afstand een Firmware Update forceren. Dit kunt u doen via de Goodwe Support via https://nl.goodwe.com/contact-us
Hiervoor is wel een internetverbinding voor de omvormer & communicatie met de accu voor nodig.