JA Solar Zonnepanelen

JA Solar is een gevestigde naam in de branche en één van de grootste fabrikanten van zonnepanelen ter wereld. Zij verkopen hun zonnepanelen wereldwijd in meer dan 120 landen waardoor ze als hoogwaardige fabrikant de vierde plaats innemen op de Tier 1 lijst. Het merk staat bekend om de uitstekende hoog-rendementspanelen zoals de Percium (mono) modules.

JA Solar onderscheidt zich door een sterke innovatieve focus en samen met de gezonde financiële situatie, gerenommeerde wereldwijde verkoop- en klantenservicenetwerk wordt JA Solar door autoriteiten in de branche erkend als toonaangevende wereldwijde fabrikant van hoogwaardige PV-producten.

JA Solar 440Wp glas glas zonnepaneel

 79,00

JA Solar 430Wp glas glas zwart

 79,00

Waarom kiezen voor zonnepanelen van JA Solar?

DMEGC Solar heeft zich gevestigd als een vooraanstaande speler in de zonne-energiesector, en hier zijn enkele redenen waarom men zou moeten overwegen om voor hen te kiezen:

Met producten in meer dan 130 landen en regio’s heeft JA Solar een sterke wereldwijde voetafdruk.

JA Solar heeft meerdere jaren erkenning gekregen in de “Fortune 500 China 500” en “Global Top 500 New Energy Enterprises

Tier-1 merk, dus hoge kwaliteit zonnepanelen

Ze blijven innoveren met nieuwe producten

JA Solar gaat voor duurzaamheid met zonnepanelen

Duurzaamheid staat centraal bij JA Solar. Ze zetten zich in om samen met alle belanghebbenden een duurzame en welvarende toekomst op te bouwen. Als onderdeel van het “carbon neutrality” initiatief zijn ze toegewijd aan het bevorderen van groene en koolstofarme groei ten gunste van toekomstige generaties. Ze hebben ook vijf nationale groene fabrieken en hebben deelgenomen aan diverse waterbesparingsprojecten, uitlaatemissieverbeteringsprojecten en elektriciteitsbesparingsprojecten. Bovendien heeft JA Solar zich aangesloten bij verschillende organisaties en initiatieven zoals het United Nations Global Compact en de China Business Climate Action om hun inzet voor duurzaamheid verder te benadrukken.