Jinko Solar Zonnepanelen

Jinko Solar is een wereldleider op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn omvang en innovatie, en wordt beschouwd als een van de grootste en meest innovatieve zonnemodulefabrikanten ter wereld​. Jinko Solar stelt hoge eisen aan de kwaliteit van hun eigen producten. Ze zijn een van de drie fabrikanten wereldwijd die zeven keer op rij zijn opgenomen als Top Performers in de PVEL PV Module Reliability Scorecard. Hun kwaliteitscontroleproces omvat 52 stappen en continue lijnbewaking, met video-/fotoregistratie voor elke cel en paneel​​. Kortom, Jinko Solar levert de beste kwaliteit.

Jinko Solar 420Wp Zwart N Type zonnepaneel

Oorspronkelijke prijs was: € 73,00.Huidige prijs is: € 64,00.

Jinko Solar 435Wp Zwart N Type zonnepaneel

Oorspronkelijke prijs was: € 73,00.Huidige prijs is: € 66,00.

Jinko Solar 445Wp N Type zonnepaneel

Oorspronkelijke prijs was: € 73,00.Huidige prijs is: € 66,00.

Waarom kiezen voor Jinko Solar zonnepanelen?

Als je overweegt om zonnepanelen te kopen, wil je natuurlijk de beste keuze maken. Jinko Solar maakt die keuze makkelijk voor je. Hier zijn een aantal redenen waarom je voor Jinko Solar zou moeten kiezen:

De zonnepanelen van Jinko Solar staan bekend om hun hoge efficiëntie

Hoogwaardige zonnepanelen voor een scherpe prijs

Jinko zonnepanelen presteren relatief goed in schaduwomstandigheden

Geen oververhitting door lage werktemperatuur van de panelen

Jinko Solar en duurzaamheid

Jinko Solar is toegewijd aan duurzaamheid en dit is duidelijk te zien in hun producten en productieprocessen.

Jinko Solar zonnepanelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam zijn en een lange levensduur hebben. De panelen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze betrouwbaar zijn en hun efficiëntie gedurende lange tijd behouden. Dit draagt bij aan hun duurzaamheid, omdat ze niet vaak vervangen hoeven te worden.

Daarnaast gebruikt Jinko Solar een specifieke technologie in hun productieproces die bekend staat als monokristallijn. Deze technologie houdt in dat de zonnecellen uit één kristalstructuur bestaan, waardoor ze een hogere efficiëntie en een lager energieverbruik hebben in vergelijking met andere soorten zonnepanelen.

Bovendien is Jinko Solar continu bezig met het ontwikkelen en verbeteren van hun producten om ze nog duurzamer en efficiënter te maken. Ze bieden een breed scala aan verschillende soorten zonnepanelen om aan de verschillende behoeften van hun klanten te voldoen.

Bekijk het aanbod