Risen Zonnepanelen

Risen Energy Co., Ltd. is een toonaangevende speler in de nieuwe energie-industrie. Als wereldwijd erkend bedrijf stimuleert Risen Energy wereldwijde energie-innovatie met zonnemodules en fotovoltaïsche energiecentrales. Ze bieden duurzame energieoplossingen en geïntegreerde diensten over de hele wereld, met als doel klanten te helpen hun doelen voor lage en nul koolstofemissies te bereiken. Risen Energy is vastbesloten om bij te dragen aan een koolstofneutrale toekomst.

Risen 400Wp zwart zonnepaneel

 67,00

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Risen?

Er zijn meerdere redenen om voor Risen Energy te kiezen, denk bijvoorbeeld aan

Wereldwijde distributie: een gerenomeerd merk in meer dan 50 landen

Tier-1 merk, dus hoge kwaliteit zonnepanelen

Met een nationaal laboratorium dat CNAS-certificering heeft ontvangen, zet Risen zich in voor kwaliteitscontrole en innovatie

Innovatie op het gebied van zonnepanelen

Risen Energy legt een sterke nadruk op kwaliteitscontrole en innovatie. Ze hebben een uitgebreid kwaliteitsbeheersysteem dat zich uitstrekt van leverancierskwaliteitsbeheer tot productauthenticatiebeheersystemen. Ze voeren diverse tests uit, waaronder mechanische belastingstests, UV-tests en hot-spot duurzaamheidstests, om de betrouwbaarheid en prestaties van hun producten te waarborgen. Door deze toewijding aan kwaliteit en innovatie blijft Risen Energy voorop lopen in de zonne-energiesector.