Zonnepanelen op dak 2

Opbrengst zonnepanelen

Optimaliseer de ligging van je zonnepanelen

De maximale opbrengst van zonnepanelen hangt sterk af van hun ligging. Zorg ervoor dat je panelen zich op een locatie bevinden waar ze gedurende de dag voldoende zonlicht ontvangen. Een oriëntatie richting het zuiden is ideaal om het meeste zonlicht op te vangen. Vermijd obstakels zoals bomen, gebouwen of schaduwrijke objecten die de efficiëntie van je zonnepanelen kunnen verminderen.

meerdere zonnepanelen basis
Allislide bevestigingsmateriaal

Kies voor hoogrendementspanelen

Het selecteren van zonnepanelen met een hoog rendement is essentieel voor het maximaliseren van de opbrengst. Hoogrendementspanelen kunnen meer zonlicht omzetten in elektriciteit, waardoor je meer energie kunt produceren met een kleinere installatie. Let bij het kiezen van zonnepanelen op factoren zoals het vermogen, de efficiëntie en de kwaliteit van de panelen om de maximale opbrengst te garanderen.

Zonne-energie voor iedereen

De vraag naar zonnepanelen is momenteel groot. Hierdoor moeten mensen vaak lang moeten wachten op installateurs tot ze aan de beurt zijn. Ondertussen rijzen de energieprijzen de pan uit en is er een chronisch tekort aan materialen.

Wij vinden het als duurzame onderneming belangrijk dat zo veel mogelijk mensen op korte termijn mee kunnen profiteren van zonne-energie. Daarom zijn wij de Zonnige Winkel gestart.

Wij zijn er voor installateurs en voor particulieren die basiskennis van techniek hebben en zelf zonnepanelen willen installeren.

Wist jij al dat Zonnige Winkel ook duurzaam onderneemt? Zo gebruiken wij bijvoorbeeld vooral gebruikte pallets om minder CO2 uit te stoten. Bekijk ons certificaat hier.

ZonnigeWinkel support
Zonnepanelen op dak 7

Wat je van ons mag verwachten

Wij verkopen zonnepanelen en toebehoren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Al onze zonnepanelen komen van Tier 1 leveranciers.

De beste service leveren dat is waar ons team van de Zonnige Winkel voor staat. Wij hebben persoonlijk contact met onze klanten en garanderen snelle levertijden.

Loop je tijdens het bestellen tegen problemen aan? Geen zorgen! Onze ervaren ingenieurs helpen je graag.