Zonnepanelen op dak 2

Overstappen energie

Waarom overstappen van energie voordelig kan zijn

Het overstappen van energieleverancier kan je helpen om flink te besparen op je energierekening. Veel mensen blijven jarenlang bij dezelfde energieleverancier, maar door regelmatig over te stappen kun je profiteren van aantrekkelijke welkomstkortingen en scherpe tarieven. Bovendien zorgen concurrentie tussen energieleveranciers en veranderende marktomstandigheden ervoor dat er vaak interessante aanbiedingen beschikbaar zijn voor nieuwe klanten. Door slim gebruik te maken van deze aanbiedingen kun je honderden euro’s per jaar besparen op je energiekosten.

meerdere zonnepanelen basis
Allislide bevestigingsmateriaal

Hoe stap je over van energie leverancier?

Het overstappen van energieleverancier is tegenwoordig heel eenvoudig en kan grotendeels online worden geregeld. Allereerst is het belangrijk om een vergelijking te maken tussen verschillende energieleveranciers om de beste deal te vinden. Zodra je een keuze hebt gemaakt, hoef je alleen maar je gegevens in te vullen op de website van de nieuwe leverancier. Deze regelt vervolgens de opzegging bij je oude leverancier en zorgt ervoor dat de overstap soepel verloopt. Het hele proces duurt meestal niet langer dan een paar weken en je zult geen onderbreking ervaren in je energielevering. Bij Zonnige Winkel helpen we je graag bij het vinden van de beste energiedeal voor jouw situatie.

Zonne-energie voor iedereen

De vraag naar zonnepanelen is momenteel groot. Hierdoor moeten mensen vaak lang moeten wachten op installateurs tot ze aan de beurt zijn. Ondertussen rijzen de energieprijzen de pan uit en is er een chronisch tekort aan materialen.

Wij vinden het als duurzame onderneming belangrijk dat zo veel mogelijk mensen op korte termijn mee kunnen profiteren van zonne-energie. Daarom zijn wij de Zonnige Winkel gestart.

Wij zijn er voor installateurs en voor particulieren die basiskennis van techniek hebben en zelf zonnepanelen willen installeren.

Wist jij al dat Zonnige Winkel ook duurzaam onderneemt? Zo gebruiken wij bijvoorbeeld vooral gebruikte pallets om minder CO2 uit te stoten. Bekijk ons certificaat hier.

ZonnigeWinkel support
Zonnepanelen op dak 7

Wat je van ons mag verwachten

Wij verkopen zonnepanelen en toebehoren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Al onze zonnepanelen komen van Tier 1 leveranciers.

De beste service leveren dat is waar ons team van de Zonnige Winkel voor staat. Wij hebben persoonlijk contact met onze klanten en garanderen snelle levertijden.

Loop je tijdens het bestellen tegen problemen aan? Geen zorgen! Onze ervaren ingenieurs helpen je graag.