Zonnepanelen op dak 2

Terugleververgoeding

Wat is een terugleververgoeding?

Een terugleververgoeding is een vergoeding die je ontvangt voor de elektriciteit die je teruglevert aan het elektriciteitsnet. Dit gebeurt meestal wanneer je zonnepanelen meer elektriciteit produceren dan je op dat moment zelf verbruikt. De teruggeleverde energie wordt dan opgenomen in het elektriciteitsnet en je ontvangt hiervoor een vergoeding van je energieleverancier. De hoogte van de terugleververgoeding kan variëren en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals je energieleverancier en het type contract dat je hebt.

meerdere zonnepanelen basis
Allislide bevestigingsmateriaal

Hoe profiteer je van de terugleververgoeding?

Om te profiteren van de terugleververgoeding hoef je alleen maar zonnepanelen te installeren en de opgewekte energie terug te leveren aan het elektriciteitsnet. Je energieleverancier zal vervolgens de teruggeleverde energie registreren en je een vergoeding uitbetalen op basis van het afgesproken tarief. Met de terugleververgoeding kun je niet alleen besparen op je energierekening, maar ook een extra bron van inkomsten genereren door de duurzame energie die je produceert. Bij Zonnige Winkel helpen we je graag bij het optimaliseren van je zonne-energiesysteem, zodat je maximaal kunt profiteren van de terugleververgoeding.

Zonne-energie voor iedereen

De vraag naar zonnepanelen is momenteel groot. Hierdoor moeten mensen vaak lang moeten wachten op installateurs tot ze aan de beurt zijn. Ondertussen rijzen de energieprijzen de pan uit en is er een chronisch tekort aan materialen.

Wij vinden het als duurzame onderneming belangrijk dat zo veel mogelijk mensen op korte termijn mee kunnen profiteren van zonne-energie. Daarom zijn wij de Zonnige Winkel gestart.

Wij zijn er voor installateurs en voor particulieren die basiskennis van techniek hebben en zelf zonnepanelen willen installeren.

Wist jij al dat Zonnige Winkel ook duurzaam onderneemt? Zo gebruiken wij bijvoorbeeld vooral gebruikte pallets om minder CO2 uit te stoten. Bekijk ons certificaat hier.

ZonnigeWinkel support
Zonnepanelen op dak 7

Wat je van ons mag verwachten

Wij verkopen zonnepanelen en toebehoren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Al onze zonnepanelen komen van Tier 1 leveranciers.

De beste service leveren dat is waar ons team van de Zonnige Winkel voor staat. Wij hebben persoonlijk contact met onze klanten en garanderen snelle levertijden.

Loop je tijdens het bestellen tegen problemen aan? Geen zorgen! Onze ervaren ingenieurs helpen je graag.