Zonnepanelen op dak 2

Thuis accu

Wat is een thuis accu?

Een thuis accu, ook wel bekend als een thuisbatterij of energieopslagsysteem, is een apparaat waarmee je zelf opgewekte zonne-energie kunt opslaan voor later gebruik. Wanneer je zonnepanelen meer energie produceren dan je op dat moment verbruikt, slaat de thuis accu het overschot aan energie op. Op momenten dat je meer energie nodig hebt dan je zonnepanelen op dat moment produceren, kun je de opgeslagen energie uit de thuis accu gebruiken. Dit stelt je in staat om meer zelfvoorzienend te zijn en te profiteren van je eigen duurzame energieopwekking.

meerdere zonnepanelen basis
Allislide bevestigingsmateriaal

Voordelen van een thuis accu

Het gebruik van een thuis accu biedt verschillende voordelen. Allereerst helpt het je om optimaal gebruik te maken van je zonne-energiesysteem door de opgewekte energie op te slaan voor later gebruik. Dit kan helpen om je energierekening verder te verlagen en je ecologische voetafdruk te verminderen. Daarnaast biedt een thuis accu ook noodstroomvoorziening bij stroomuitval, waardoor je ook tijdens een storing toegang hebt tot elektriciteit. Bij Zonnige Winkel bieden we een ruim assortiment thuis accu’s en helpen we je graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw situatie.

Zonne-energie voor iedereen

De vraag naar zonnepanelen is momenteel groot. Hierdoor moeten mensen vaak lang moeten wachten op installateurs tot ze aan de beurt zijn. Ondertussen rijzen de energieprijzen de pan uit en is er een chronisch tekort aan materialen.

Wij vinden het als duurzame onderneming belangrijk dat zo veel mogelijk mensen op korte termijn mee kunnen profiteren van zonne-energie. Daarom zijn wij de Zonnige Winkel gestart.

Wij zijn er voor installateurs en voor particulieren die basiskennis van techniek hebben en zelf zonnepanelen willen installeren.

Wist jij al dat Zonnige Winkel ook duurzaam onderneemt? Zo gebruiken wij bijvoorbeeld vooral gebruikte pallets om minder CO2 uit te stoten. Bekijk ons certificaat hier.

ZonnigeWinkel support
Zonnepanelen op dak 7

Wat je van ons mag verwachten

Wij verkopen zonnepanelen en toebehoren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Al onze zonnepanelen komen van Tier 1 leveranciers.

De beste service leveren dat is waar ons team van de Zonnige Winkel voor staat. Wij hebben persoonlijk contact met onze klanten en garanderen snelle levertijden.

Loop je tijdens het bestellen tegen problemen aan? Geen zorgen! Onze ervaren ingenieurs helpen je graag.