Zonnepanelen op dak 2

wat kosten 6 zonnepanelen?

Wat kost de aanleg van 6 zonnepanelen?

De kosten van 6 zonnepanelen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk en type panelen, het vermogen van de panelen en eventuele extra’s zoals montage en omvormers. Gemiddeld kun je rekening houden met een prijsrange tussen de € 2.500,- en € 4.000,- voor de aanschaf en installatie van 6 zonnepanelen. Het is echter belangrijk om een offerte op maat aan te vragen bij Zonnige Winkel, zodat je een nauwkeurige prijsindicatie krijgt op basis van jouw specifieke situatie en wensen.

meerdere zonnepanelen basis
Allislide bevestigingsmateriaal

Bespaar op je energie rekening met 6 zonnepanelen

Hoewel de initiële investering in zonnepanelen wellicht een uitgave lijkt, is het belangrijk om te beseffen dat zonnepanelen op lange termijn juist geld besparen. Met 6 zonnepanelen op je dak wek je namelijk je eigen duurzame energie op, waardoor je minder afhankelijk bent van het energienet en dus kunt besparen op je energierekening. Bovendien dragen zonnepanelen bij aan een lagere CO2-uitstoot, wat goed is voor het milieu. Wil je weten hoeveel je kunt besparen met 6 zonnepanelen? Neem dan contact op met Zonnige Winkel voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Zonne-energie voor iedereen

De vraag naar zonnepanelen is momenteel groot. Hierdoor moeten mensen vaak lang moeten wachten op installateurs tot ze aan de beurt zijn. Ondertussen rijzen de energieprijzen de pan uit en is er een chronisch tekort aan materialen.

Wij vinden het als duurzame onderneming belangrijk dat zo veel mogelijk mensen op korte termijn mee kunnen profiteren van zonne-energie. Daarom zijn wij de Zonnige Winkel gestart.

Wij zijn er voor installateurs en voor particulieren die basiskennis van techniek hebben en zelf zonnepanelen willen installeren.

Wist jij al dat Zonnige Winkel ook duurzaam onderneemt? Zo gebruiken wij bijvoorbeeld vooral gebruikte pallets om minder CO2 uit te stoten. Bekijk ons certificaat hier.

ZonnigeWinkel support
Zonnepanelen op dak 7

Wat je van ons mag verwachten

Wij verkopen zonnepanelen en toebehoren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Al onze zonnepanelen komen van Tier 1 leveranciers.

De beste service leveren dat is waar ons team van de Zonnige Winkel voor staat. Wij hebben persoonlijk contact met onze klanten en garanderen snelle levertijden.

Loop je tijdens het bestellen tegen problemen aan? Geen zorgen! Onze ervaren ingenieurs helpen je graag.