Zonnepanelen op dak 2

Zonnepanelen op plat dak

Installatie van Zonnepanelen op plat dak

Het installeren van zonnepanelen op een plat dak vereist een iets andere aanpak dan bij schuine daken. Bij een plat dak worden de zonnepanelen meestal geplaatst op speciale constructies, zoals montagesystemen of ballast. Deze constructies zorgen ervoor dat de zonnepanelen in een optimale hoek worden geplaatst om zoveel mogelijk zonlicht op te vangen. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de windbelasting en de waterafvoer om ervoor te zorgen dat de zonnepanelen stevig en veilig blijven staan.

meerdere zonnepanelen basis
Allislide bevestigingsmateriaal

Redement van Zonnepanelen op plat dak

Zonnepanelen op een plat dak kunnen een uitstekende investering zijn vanwege hun hoge rendement en vele voordelen. Omdat de zonnepanelen in een optimale hoek worden geplaatst, kunnen ze meer zonlicht opvangen en dus meer energie produceren dan bijvoorbeeld zonnepanelen op een schuin dak. Bovendien bieden zonnepanelen op een plat dak flexibiliteit in plaatsing en kunnen ze gemakkelijker worden uitgebreid of verplaatst indien nodig. Daarnaast kunnen zonnepanelen op een plat dak esthetisch aantrekkelijk zijn en de waarde van je huis verhogen. Bij Zonnige Winkel adviseren we je graag over de mogelijkheden van zonnepanelen op een plat dak en helpen we je bij het vinden van de beste oplossing voor jouw situatie.

Zonne-energie voor iedereen

De vraag naar zonnepanelen is momenteel groot. Hierdoor moeten mensen vaak lang moeten wachten op installateurs tot ze aan de beurt zijn. Ondertussen rijzen de energieprijzen de pan uit en is er een chronisch tekort aan materialen.

Wij vinden het als duurzame onderneming belangrijk dat zo veel mogelijk mensen op korte termijn mee kunnen profiteren van zonne-energie. Daarom zijn wij de Zonnige Winkel gestart.

Wij zijn er voor installateurs en voor particulieren die basiskennis van techniek hebben en zelf zonnepanelen willen installeren.

Wist jij al dat Zonnige Winkel ook duurzaam onderneemt? Zo gebruiken wij bijvoorbeeld vooral gebruikte pallets om minder CO2 uit te stoten. Bekijk ons certificaat hier.

ZonnigeWinkel support
Zonnepanelen op dak 7

Wat je van ons mag verwachten

Wij verkopen zonnepanelen en toebehoren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Al onze zonnepanelen komen van Tier 1 leveranciers.

De beste service leveren dat is waar ons team van de Zonnige Winkel voor staat. Wij hebben persoonlijk contact met onze klanten en garanderen snelle levertijden.

Loop je tijdens het bestellen tegen problemen aan? Geen zorgen! Onze ervaren ingenieurs helpen je graag.