Bij Zonnige Winkel introduceren we de nieuwe generatie N-type ABC zonnepanelen van Aiko. Deze panelen, beschikbaar in 460 Wp en 455 Wp, tillen zonne-energieopwekking naar een hoger niveau dankzij hun innovatieve Partial Shading optimalisatie. Dit betekent dat schaduwveroorzakers zoals bladeren en sneeuw nauwelijks invloed hebben op de stroomopwekking, doordat alleen de beschaduwde cellen worden afgeschakeld, terwijl de rest van het paneel blijft werken.

Aiko ABC Technologie De Aiko 460 Wp en 455 Wp panelen zijn uitgerust met de geavanceerde ABC technologie (All Back Contact), waarbij de gehele elektrische infrastructuur aan de achterzijde van het paneel ligt. Hierdoor hebben de panelen een strak, volledig zwart uiterlijk zonder zichtbare streepjes aan de voorkant. Bovendien is de afstand van de busbars korter, wat zorgt voor een effectievere absorptie van zonlicht en een hogere energieproductie tot wel 12,5% meer dan standaard panelen. Het 460 Wp paneel behaalt een indrukwekkend rendement van 23,1%, ideaal voor daken met beperkte ruimte.

Lage Degradatie en Duurzaamheid Aiko zonnepanelen hebben een degradatie van slechts 0,35% per jaar na het eerste jaar, wat betekent dat ze na 25 jaar nog steeds 90,6% van hun initiële vermogen opwekken. Bovendien zijn ze beter beschermd tegen beschadigingen dankzij de elektrische verbindingen aan de achterkant en zijn ze PFAS-vrij, wat beter is voor het milieu.

Design en Veiligheid Naast hun uitstekende prestaties, zijn de Aiko panelen bekroond met de Red Dot Design Award 2023 voor hun esthetiek. Ze beschikken ook over oververhittingsbescherming, wat zorgt voor een lagere temperatuur en een verminderd brandrisico.

Garantie en Ethische Productie Met 15 tot 25 jaar productgarantie en 30 jaar vermogensgarantie, biedt Aiko langdurige betrouwbaarheid. Bovendien zijn de panelen ethisch geproduceerd, vrij van kinder- en oeigoerenarbeid.

Aiko Zonnepanelen bij Zonnige Winkel Overtuigd van de voordelen van Aiko zonnepanelen? Bij Zonnige Winkel vind je de hoogwaardige Aiko All Black N-Type ABC zonnepanelen, beschikbaar in zowel 460 Wp als 455 Wp, inclusief Glas-Glas uitvoeringen. Neem vandaag nog contact op en profiteer van de duurzame energieoplossingen!

Specificaties Aiko 455 Wp Zonnepaneel

  • Generatie 2 N–Type ABC
  • Afmetingen: 1757 x 1134 x 30 mm
  • 25 jaar productgarantie en 30 jaar vermogensgarantie
  • Rendement: 23,1%
  • Gewicht: 24,5 kg
  • 108 cellen
  • Geschikt voor platte en schuine daken

Neem contact op met Zonnige Winkel voor meer informatie en advies!