Levering en retourbeleid

Omvormers en leveringen van klein formaat worden doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen verstuurd. Als het formaat of gewicht niet passend is voor normaal vervoer dan zal er vrachtvervoer worden geregeld. De kosten hiervan bedragen €89 (binnen Nederland). Er wordt van te voren met u afgesproken welke dag de levering wordt gebracht. Op de dag zelf ontvangt u een tijdsindicatie hoe laat de levering bij u wordt bezorgd. De chauffeur neemt ongeveer 60 minuten voor aankomst nogmaals contact met u op.

Minimale order grootte

Minimale order grootte is € 300 btw vrij. Bestellingen dienen online geplaatst en betaald te worden. Bestellingen die niet vooraf zijn betaald worden niet verzonden of klaar gelegd voor afhalen. Cash betalen is niet mogelijk.

Levertijd

Voor pakketpost is de levertijd doorgaans 1-3 werkdagen.
Voor vrachtlevering is de levertijd doorgaans 1-5 werkdagen.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van gewicht en afmetingen en zullen duidelijk vooraf met u worden gecommuniceerd.

Afhalen

Het afhalen van uw bestelling is mogelijk. Let op, wij werken alleen op afspraak. Wanneer u akkoord geeft op de bestelling / offerte zullen wij u een factuur toesturen. Facturen dienen vooraf betaalt te worden. Bestellingen die niet vooraf worden betaald worden niet klaar gelegd voor afhalen.

Retourneren

U kunt uw bestelling 14 dagen na levering zonder opgave van reden retourneren. Wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening montage zonnepanelen vervalt deze herroeping 14 dagen na goedkeuring order. U kunt uw bestelling tot maximaal 14 dagen na de opgave van retourneren terugsturen. Artikelen die gebruikt zijn kunt u niet retourneren. Wanneer de bestelling ongebruikt en in goede staat in ontvangst is genomen, zal binnen 14 dagen uw geld op uw opgegeven rekening worden teruggestuurd. U krijgt het volledige orderbedrag excl. verzendkosten gecrediteerd. Ook de kosten voor het retourneren van de bestelling zijn voor uw eigen rekening.

Let op! Sales artikelen kunnen niet retour genomen worden. De artikelen die worden verkocht komen terug van een project of zijn opgekocht. De productgarantie vanuit de fabrikant is gewoon van kracht.

Retouradres:

Retour loods

Ceintuurbaan 53b

1271BG Huizen

Terugbetaling

De terugbetaling geschiedt binnen 14 dagen na ontvangst bestelling, mits deze in goed staat is ontvangen.

U ontvangt het volledige bedrag excl. verzendkosten retour. De kosten voor het retourneren van de bestelling zijn voor uzelf.