Zonnepanelen op dak 2

PV panelen

Wat zijn PV panelen?

PV panelen, afgeleid van het Engelse “photovoltaic panels”, zijn ook wel bekend als fotovoltaïsche panelen. Deze panelen zetten zonlicht om in elektriciteit door middel van zonnecellen. Wanneer zonlicht op de zonnecellen valt, worden elektronen losgemaakt, wat resulteert in een elektrische stroom. Deze stroom kan vervolgens worden gebruikt om elektrische apparaten van stroom te voorzien, of worden opgeslagen in batterijen voor later gebruik. PV panelen worden vaak gebruikt voor het opwekken van duurzame energie in woningen, bedrijven en zelfs op grote zonne-energieparken.

meerdere zonnepanelen basis
Allislide bevestigingsmateriaal

Voordelen van PV panelen

PV panelen bieden verschillende voordelen voor huiseigenaren en bedrijven die overstappen op zonne-energie. Ten eerste dragen PV panelen bij aan een lagere energierekening, omdat je zelf energie opwekt en dus minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet. Daarnaast verminder je je ecologische voetafdruk door gebruik te maken van schone, hernieuwbare energiebronnen en help je mee aan een duurzame toekomst. Bovendien kunnen PV panelen de waarde van je woning verhogen en in sommige gevallen kom je in aanmerking voor subsidies of andere financiële voordelen. Bij Zonnige Winkel bieden we een ruim assortiment aan PV panelen en helpen we je graag bij het vinden van de beste oplossing voor jouw energiebehoeften.

Zonne-energie voor iedereen

De vraag naar zonnepanelen is momenteel groot. Hierdoor moeten mensen vaak lang moeten wachten op installateurs tot ze aan de beurt zijn. Ondertussen rijzen de energieprijzen de pan uit en is er een chronisch tekort aan materialen.

Wij vinden het als duurzame onderneming belangrijk dat zo veel mogelijk mensen op korte termijn mee kunnen profiteren van zonne-energie. Daarom zijn wij de Zonnige Winkel gestart.

Wij zijn er voor installateurs en voor particulieren die basiskennis van techniek hebben en zelf zonnepanelen willen installeren.

Wist jij al dat Zonnige Winkel ook duurzaam onderneemt? Zo gebruiken wij bijvoorbeeld vooral gebruikte pallets om minder CO2 uit te stoten. Bekijk ons certificaat hier.

ZonnigeWinkel support
Zonnepanelen op dak 7

Wat je van ons mag verwachten

Wij verkopen zonnepanelen en toebehoren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Al onze zonnepanelen komen van Tier 1 leveranciers.

De beste service leveren dat is waar ons team van de Zonnige Winkel voor staat. Wij hebben persoonlijk contact met onze klanten en garanderen snelle levertijden.

Loop je tijdens het bestellen tegen problemen aan? Geen zorgen! Onze ervaren ingenieurs helpen je graag.