Zonnepanelen op dak 2

Thuisbatterij zonnepanelen

Voordeel van thuisbatterij voor zonnepanelen

Wil je het meeste halen uit je zonnepanelen? Overweeg dan een thuisbatterij. Een thuisbatterij, ook wel bekend als een zonnebatterij of opslagbatterij, is een slimme oplossing waarmee je de overtollige energie die je zonnepanelen gedurende de dag opwekken, kunt opslaan voor later gebruik. Door de energie op te slaan in een batterij, kun je deze gebruiken wanneer de zon niet schijnt, waardoor je minder afhankelijk wordt van het elektriciteitsnetwerk en je energierekening verder kunt verlagen.

meerdere zonnepanelen basis
Allislide bevestigingsmateriaal

Een thuisbatterij, de oplossing voor de toekomst

Een thuisbatterij biedt ook een oplossing voor het zogenaamde ‘piekverbruik’. Op momenten dat je energieverbruik hoog is, bijvoorbeeld tijdens piekuren, kan de thuisbatterij bijspringen en extra energie leveren, waardoor je minder afhankelijk wordt van het openbare elektriciteitsnetwerk. Dit kan niet alleen helpen om je energiekosten te verlagen, maar ook om het netwerk te ontlasten tijdens drukke periodes.

Zonne-energie voor iedereen

De vraag naar zonnepanelen is momenteel groot. Hierdoor moeten mensen vaak lang moeten wachten op installateurs tot ze aan de beurt zijn. Ondertussen rijzen de energieprijzen de pan uit en is er een chronisch tekort aan materialen.

Wij vinden het als duurzame onderneming belangrijk dat zo veel mogelijk mensen op korte termijn mee kunnen profiteren van zonne-energie. Daarom zijn wij de Zonnige Winkel gestart.

Wij zijn er voor installateurs en voor particulieren die basiskennis van techniek hebben en zelf zonnepanelen willen installeren.

Wist jij al dat Zonnige Winkel ook duurzaam onderneemt? Zo gebruiken wij bijvoorbeeld vooral gebruikte pallets om minder CO2 uit te stoten. Bekijk ons certificaat hier.

ZonnigeWinkel support
Zonnepanelen op dak 7

Wat je van ons mag verwachten

Wij verkopen zonnepanelen en toebehoren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Al onze zonnepanelen komen van Tier 1 leveranciers.

De beste service leveren dat is waar ons team van de Zonnige Winkel voor staat. Wij hebben persoonlijk contact met onze klanten en garanderen snelle levertijden.

Loop je tijdens het bestellen tegen problemen aan? Geen zorgen! Onze ervaren ingenieurs helpen je graag.