Zonnepanelen op dak 2

Thuisbatterij

De voordelen van een thuisbatterij

Thuisbatterijen, ook wel bekend als thuisaccu’s of energieopslagsystemen, zijn een essentieel onderdeel van een duurzaam energiesysteem. Deze batterijen slaan de overtollige elektriciteit op die door zonnepanelen wordt opgewekt tijdens zonnige dagen. Op momenten dat de zon niet schijnt of wanneer je meer energie verbruikt dan je zonnepanelen opwekken, kun je deze opgeslagen energie gebruiken. Dit stelt je in staat om meer zelfvoorzienend te zijn en te profiteren van lagere energierekeningen.

meerdere zonnepanelen basis
Allislide bevestigingsmateriaal

Welke thuisbatterij past het best bij jou?

Bij Zonnige Winkel bieden we een scala aan thuisbatterijen van topkwaliteit, zodat je de perfecte oplossing kunt vinden voor jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar een batterij voor het vergroten van je energieonafhankelijkheid of voor het opvangen van piekuren in je energieverbruik, wij hebben de juiste thuisbatterij voor jou. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies en ontdek hoe je kunt profiteren van de voordelen van thuisbatterijen met Zonnige Winkel.

Zonne-energie voor iedereen

De vraag naar zonnepanelen is momenteel groot. Hierdoor moeten mensen vaak lang moeten wachten op installateurs tot ze aan de beurt zijn. Ondertussen rijzen de energieprijzen de pan uit en is er een chronisch tekort aan materialen.

Wij vinden het als duurzame onderneming belangrijk dat zo veel mogelijk mensen op korte termijn mee kunnen profiteren van zonne-energie. Daarom zijn wij de Zonnige Winkel gestart.

Wij zijn er voor installateurs en voor particulieren die basiskennis van techniek hebben en zelf zonnepanelen willen installeren.

Wist jij al dat Zonnige Winkel ook duurzaam onderneemt? Zo gebruiken wij bijvoorbeeld vooral gebruikte pallets om minder CO2 uit te stoten. Bekijk ons certificaat hier.

ZonnigeWinkel support
Zonnepanelen op dak 7

Wat je van ons mag verwachten

Wij verkopen zonnepanelen en toebehoren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Al onze zonnepanelen komen van Tier 1 leveranciers.

De beste service leveren dat is waar ons team van de Zonnige Winkel voor staat. Wij hebben persoonlijk contact met onze klanten en garanderen snelle levertijden.

Loop je tijdens het bestellen tegen problemen aan? Geen zorgen! Onze ervaren ingenieurs helpen je graag.