Zonnepanelen op dak 2

Verbruik wasmachine

Kies voor een energiezuinige wasmachine

Het energieverbruik van je wasmachine hangt sterk af van het model en de energie-efficiëntie ervan. Bij de aanschaf van een nieuwe wasmachine is het daarom belangrijk om te kiezen voor een energiezuinig model met een hoog energielabel, zoals A+++. Deze machines verbruiken aanzienlijk minder energie dan oudere modellen, wat resulteert in lagere energierekeningen en een verminderde impact op het milieu.

meerdere zonnepanelen basis
Allislide bevestigingsmateriaal

Optimaliseer het verbruik van je wasmachine

Naast het kiezen van een energiezuinige wasmachine, kun je ook het energieverbruik verminderen door je wasroutine te optimaliseren. Was alleen volle ladingen om het energieverbruik per wasbeurt te minimaliseren. Gebruik ook de juiste wasprogramma’s en -temperaturen voor de soorten kleding en vuil om onnodig energieverbruik te voorkomen. Met deze eenvoudige aanpassingen kun je het verbruik van je wasmachine aanzienlijk verminderen en kosten besparen op je energierekening.

Zonne-energie voor iedereen

De vraag naar zonnepanelen is momenteel groot. Hierdoor moeten mensen vaak lang moeten wachten op installateurs tot ze aan de beurt zijn. Ondertussen rijzen de energieprijzen de pan uit en is er een chronisch tekort aan materialen.

Wij vinden het als duurzame onderneming belangrijk dat zo veel mogelijk mensen op korte termijn mee kunnen profiteren van zonne-energie. Daarom zijn wij de Zonnige Winkel gestart.

Wij zijn er voor installateurs en voor particulieren die basiskennis van techniek hebben en zelf zonnepanelen willen installeren.

Wist jij al dat Zonnige Winkel ook duurzaam onderneemt? Zo gebruiken wij bijvoorbeeld vooral gebruikte pallets om minder CO2 uit te stoten. Bekijk ons certificaat hier.

ZonnigeWinkel support
Zonnepanelen op dak 7

Wat je van ons mag verwachten

Wij verkopen zonnepanelen en toebehoren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Al onze zonnepanelen komen van Tier 1 leveranciers.

De beste service leveren dat is waar ons team van de Zonnige Winkel voor staat. Wij hebben persoonlijk contact met onze klanten en garanderen snelle levertijden.

Loop je tijdens het bestellen tegen problemen aan? Geen zorgen! Onze ervaren ingenieurs helpen je graag.